Som gammel makeup artist, sier det vel seg selv at jeg elsker makeup! Har relativt mye på lager i forskjellig merker av det aller meste. 
Det er nesten umulig å si hva som er favorittene, men akkurat nå er jeg bare så gira på neglelakken fra Essie. Som jeg skrev i et tidligere innlegg, var jeg så heldig å få en eske med Camilla Pihl sine favoritter for nettopp Essie, og de passer meg perfekt. Alt fra helt lyse, nude til orange og dyp rød. 

Jeg er også veldig fan av rouge. Hvis jeg kun hadde mulighet til å eie ett produkt, måtte det blitt rouge. Kan jo brukes både på lepper, kinn og litt som skygge, og litt rouge på eplekinn gjør underverker for gløden.

Til daglig bruker jeg både foundation, rouge, øyeskygge, øyebrynsblyant og mascara. Full pakke, med andre ord.  Når det kommer til foundation, er det ikke alle som passer min type hud. I flere år har jeg brukt Bare Minerals, som smelter fint inn i huden, men flytende foundation har vært vanskelig å få til. Jeg har imidlertid akkurat kjøpt meg en ny, som ser ut til å funke bra. Hvilken det er skal jeg komme tilbake til senere.

Et lite tips til deg som er usikker på hvordan du skal sminke deg, er at du kan prøve ut forskjellig metoder, farger etc om kvelden dersom du bare skal være hjemme. Ingen krise dersom du ikke føler at det ble helt deg?..


  4 kommentarer på "I LOVE MAKEUP"

Lisa Rørvik
Så mye bra og fin sminke, håper du får en super dag :)
12.10.2015, 14:42 URL: http://Lisarorvik.blogg.no
-
Har så lyst til å prøve Illamasqua blushene, vet du hvor man kan få kjøpt dem?
12.10.2015, 17:22 URL: http://themakeupaddict.blogg.no
KilliVanilli
-: Hei igjen. Du får kjøpt dem hos beautybay.com :0)
12.10.2015, 18:31 URL: http://killivanilli.blogg.no/
KilliVanilli
Lisa Rørvik: Tusen takk, Lisa. Ha en flott mandagskveld!! :0)
12.10.2015, 18:32 URL: http://killivanilli.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Blogg?:

Kommentar:

KONTAKT


ARKIV


KATEGORIER


BLOGGER JEG LESER

hits